Reinig uw espresso apparaat met onze Caffenu® reinigingspoeder

Naast de capsules voor de horizontale reiniging van koffie capsule apparaten, heeft Caffenu® nu ook een lijn, van tabletten en poeder, voor de koffiezetapparaten die een verticale reiniging nodig hebben. Zoals Barista systemen, volautomatische systemen, en filterkoffie apparaten.

Met dezelfde reinigende werking, verwijdert het tablet of poeder, koffie vetten/ oliën en resten, welke een bittere koffiesmaak veroorzaken, uit koffiezetkamers, pistons en filters. Met dit effectieve middel maakt het het apparaat schoon, op een manier dat water en ontkalker niet kunnen. Regelmatige reiniging verlengt de levensduur van uw apparaat en draagt bij aan een perfecte koffie smaak.

GESCHIKT VOOR VOLAUTOMATISCHE, ESPRESSO EN FILTER APPARATEN

Reinigingspoeder

  • Voor commerciële/ horeca apparaten
  • 900 gram per pot
  • Verkrijgbaar in gepersonaliseerde hoeveelheid

VRAAG ONS NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR PRIVATE LABEL

HOE DE REINIGINGSPOEDER TE GEBRUIKEN

GROEPSKOP SPOELREINIGING:

Doe 1 theelepel (3-5 g) Caffenu®-reinigingspoeder in het filter. Start de zetcyclus gedurende 10 seconden en stop dan gedurende 10 seconden. Herhaal de procedure 5 keer. Verwijder de filterhouder en start de zetcyclus; spoel de filterhouder met water uit de groepskop. Vergeet niet om de groepshoofd te poetsen. Plaats de filterhouder opnieuw zonder poeder en voer de spoelprocedure tweemaal uit om te spoelen. Maak een espresso en gooi deze weg.

WEKELIJKSE REINIGING VAN FILTERS, PISTONS, HOUDERS, ECT:

Los 2 theelepels (8-10 Gram) Caffenu® reinigingspoeder, in een geschikte bak op, in 1 liter water.
Plaats de te reinigen onderdelen in op oplossing voor ongeveer 20 minuten tot ze schoon zijn.
Spoel daarna alles goed na met schoon water.